Leer alles over de wereld van Artificial Intelligence: 

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar en wil jij weten hoe AI eigenlijk werkt? En hoe jij er je voordeel mee kunt doen? Want hoe bereid je je voor op een toekomst met AI? Je leert erover in The AI Project. 

The AI Project is een 13 delige online cursus over de wereld van Artificial Intelligence (AI), een slimme technologie die onze wereld de komende jaren flink gaat veranderen.

Het kan moeilijke berekeningen doen en mega hoeveelheden informatie verwerken. Hierdoor kan het ingezet worden voor mooie oplossingen voor bijvoorbeeld de medische wereld, zelfrijdende auto’s en beveiligingssystemen voor gezichtsherkenning en fraude. 

Allemaal heel mooi natuurlijk, maar wat kun jij met AI? Gewoon nu, bij jou thuis, voor je werk of op school?

Al eens een werkstuk of presentatie gemaakt met AI? Of met Canva gezocht naar de ideale foto voor jouw onderwerp? 
Muziek en video maken een fluitje van een cent? 
Wil jij meer leren over wat jij met AI kunt? Nu én in de toekomst?

Schrijf je dan gratis in voor The AI Project van Helping Heroes | MDT

Tijdens de workshops staat de vraag “Hoe kan AI iemands dagelijks leven verbeteren” centraal. 

Niet alleen leer je veel over AI om die vraag te kunnen beantwoorden. Maar we gaan ook in groepsverband een ontwerp maken waarmee we die vraag beantwoorden. 
– Wat is AI eigenlijk
– Wat zijn algoritmes en prompten
– Wat is een Turing test
– Menselijk vs kunstmatig neuraal netwerk
– Hoe herken je Deepfake?
– Hoe leert AI (Machine & Deep learning)
en nog veel meer.


Tenslotte gaan we AI ook zelf gebruiken om de wereld een beetje mooier te maken. Bijvoorbeeld door een taalcursus te ontwerpen voor nieuwekomers in Nederland. Een online platform te maken waarop ouderen met elkaar in contact komen. Of een ander mooi maatschappelijk doel dat wij gezamelijk kiezen.

Met jouw AI maak je de wereld dus meteen een beetje mooier. Zodat je niet alleen zelf heel veel hebt aan The AI Project, maar ook anderen ermee helpt!

T
he AI Project  start maandag 4 maart 2024 en duurt 12 weken. Iedere week krijg je op maandagavond van 19.30 – 21.00 online groepsles (met een korte pauze tussendoor). 

Je kunt vanaf het begin -zelfstandig en/of samen met je medestudenten- met leuke praktijkoefeningen aan de slag.

Online, praktisch en persoonlijk

Deze manier van werken maakt The AI Project ook zeer geschikt voor jongeren met een chronische ziekte, of die om welke reden dan ook minder mobiel, of aan huis gekluisterd zijn.
De opdrachten zijn in principe makkelijk te maken en in te leveren, doordat we gebruik maken van Discord.

Op jouw opdrachten krijg je persoonlijke feedback van de AI coach.

En kun je een avond niet bij de online meeting aanwezig zijn? Dan kijk je hem later eenvoudig terug. Zodat je altijd bijblijft, ook als het even niet lukt om actief deel te nemen. 

The AI Project is een Maatschappelijk Dienst Tijd (MDT) project van Helping Heroes. Waarmee je je eigen talenten kunt ontwikkelen, samenwerkt met je medestudenten, en uiteindelijk een positieve bijdrage levert aan de samenleving. En niet onbelangrijk: de cursus wordt voor je betaald en kost je niets. Sterker nog: je krijgt een super tof cadeau bij deelname:

De coach;  Bas Spikman

Als freelance presentator en multimedia journalist biedt Amber Roner al meer dan 20 jaar een podium aan verhalen. Dit doet ze met veel energie als host en interviewer voor evenementen, podcasts, tv en radioshows. Dit deed ze in het verleden oa voor ESNS, KX Radio, Pakhuis de Zwijger en Omroep ZWART

Nu zou je haar stem kunnen kennen van de Brood en Spelen podcast (@broodenspelenpodcast op insta), waarin ze 1x in de 2 weken in gesprek gaat met gasten over de actualiteit en belangrijke thema’s die spelen in de muziekindustrie.

Ook hoor je Amber in de Reclamemuziek podcast van AMP Amsterdam, waarin ze erachter probeert te komen hoe belangrijk muziek is voor een merk. En wat het voor de artiest betekent als het liedje uit de commercial een ware hit wordt.

The Podcast Project is zó ingericht, dat je lessen goed kunt volgen. Geen stress, geen ellenlange monologen. Heb je onverhoopt een les gemist? Geen zorgen, ze worden opgenomen en je kan ze altijd terug kijken. Bovendien zijn de opdrachten zijn gemakkelijk thuis te doen. 

Online Groepslessen elke maandag avond van 19.30 – 21.00. 

Start, maandag 4 maart. 

Ontwikkel je talent, ontmoet je medestudent!

Naast de groepslessen krijg je ook individuele  feedback van je docent. Zo ontmoet je andere studenten én leer je jouw talent ontwikkelen.
Daarnaast gaan we ook iets moois voor een ander doen. Je gaat in deze cursus onder meer werken aan jouw eigen verhaal.  En hoe je daarmee iets kunt betekenen voor een ander. 

Heb jij ME/CVS of een andere fysieke of psychische aandoening of oorzaak, waardoor je minder makkelijk met reguliere trajecten mee kunt doen? 

Dan is The Podcast Project echt iets voor jou! 

Samen met andere studenten, maar op jouw eigen tempo. Online en met veel persoonlijke ondersteuning.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan, dan nemen wij contact met je op om jouw deelname te bespreken. Deelname kost je niets en je krijgt bij het project een gratis podcast microfoon cadeau! Daarnaast maakt een ervaren producer jouw persoonlijke intro tune voor jouw podcast.
Deelname is alleen mogelijk voor  jongeren van 12-30 jaar die in Nederland wonen.

Vragen over dit project? Mail dan naar creative@helping-heroes.nl

Ja, ik meld mij GRATIS aan voor het MDT programma The Podcast Project.

De kleine lettertjes: Die zijn er bijna niet maar de start datum is onder voorbehoud, mocht de cursus op een andere datum starten informeren we je via mail.