maatschappelijke stage Cals College IJsselstein

Met Trots hebben wij afgelopen vrijdag de certificaten uitgereikt aan de enthousiaste leerlingen van het Cals College in IJsselstein.

De jongeren hebben zich afgelopen weken met veel enthousiasme ingezet bij verschillende organisaties. Zo hebben de leerlingengeholpen bij verschillende supermarkten door met hun inzet de klanten een goede winkel ervaring te geven. Ook hebben ze soep gemaakt voor de daklozen opvang Wij3.0. Verder hebben ze bijgedragen aan het onderhoud van verschillende parken in de omgeving. en daarnaast hebben ze voor ouderen in een woonzorg locatie meerdere optredens verzorgt.

Ook niet te vergeten is dat de leerlingen een loterij hebben opgezet voor Edukans. Deze stichting zet zich in voor de ontwikkeling van kinderen in ontwikkelingslanden. Het Cals college IJsselstein heeft samen met hun leerlingen een prachtig bedrag voor Edukans opgehaald. Die goed ingezet gaat worden. Bekijk hier de website als je meer wilt weten over de projecten van Edukans.

Met veel plezier kijken wij en ook de leerlingen terug op het MDT-project! Ook willen wij alle organisaties, bedrijven en scholen bedanken die hierbij geholpen hebben. Ook dankzij hun bijdragen is het project een groot succes geworden.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen met een MDT-traject? Bekijk dan onze MDT-programma’s