Dieren helpen bij Helping Heroes Dé MDT organisatie voor Soest Baarn Bunschoten en regio Utrecht

Ben jij gek op dieren? En wil je daar je beroep van maken? Of in je vrije tijd dieren hulp organisaties helpen? Doe mee met het Helping Heroes programma en ontdek waar jouw talenten liggen!

Huisdieren hebben een belangrijke rol in Nederland. Miljoenen mensen hebben een hond of kat, een konijn, knaagdier of ander soort dier in huis. Maar die dieren hebben ook zorg nodig. Veel dieren komen (vaak onnodig) in een asiel of dierenopvang terecht.
Hoe werkt dat daar? Hoe kun je de zorg voor dieren verbeteren?
En wat kun jij doen voor de dieren die in Nederland leven?
Wat voor soort wilde dieren zijn er. Wat mag je wel en wat mag niet?
We gaan op bezoek bij diverse opvangen voor dieren (honden, katten, paarden, ezels en nog veel meer) en daar gaan we helpen bij het verzorgen van de dieren. Hoe cool is dat!

De vrijwilligers die werken bij deze dieren opvangen geven jou een rondleiding en daarna mag je samen met hun aan de slag. De stal uitmesten? Of even de hoeven krabben. Misschien wandelen met een hond of zelfs een ezel in het bos! Alles wat met dieren te maken heeft kun jij leren tijdens deze dieren MDT.
En misschien gaan we wel op bezoek bij de opleiding voor dieren arts of dierenarts assistente (paraveterinair). Of kun je meekijken hoe een dierenarts precies werkt.
En heb jij ooit al eens een dierenambulance van binnen gezien? Dit is misschien wel je kans!
Kortom, doe mee en help de dieren!

Klik hier om je aan te melden of kijk naar een van onze andere MDT Programma’s

Voor meer informatie over MDT kijk je op www.doemeemetmdt.nl