Dansdocente en choreografe Stefanie Mahfouz (25 jaar) is een voorbeeld voor veel jongeren in haar klassen. Al op jonge leeftijd hoorde ze dat ze vanwege een spierziekte nooit haar droom zou kunnen waarmaken om als danseres en docente te kunnen werken.

Stefanie besloot niet bij de pakken neer te zitten en begon met heel veel moed en doorzettingsvermogen aan haar dansopleiding. Een traject dat niet zonder slag of stoot ging, dat zeker niet gemakkelijk was. Maar ze hield vol en slaagde voor haar beide dansopleidingen.

Inmiddels heeft ze vele optredens gedaan, van flashmobs met Afrojack tot klassieke dans.

Maar haar echte passie ligt bij het lesgeven. Samen met jongeren expressie geven aan gevoel en dit omzetten in een dans. Al gaandeweg leren dansen en zelf een creatie maken.

En iets goeds doen voor de samenleving, anderen helpen! Die combinatie past natuurlijk mooi in het MDT project.

Wat ga je doen? 
In 3 weken tijd leer je de basis principes van moderne en klassieke dans, ga je met elkaar werken aan een voorstelling die uiting geeft aan een specifiek thema en bereid je de optredens voor waarmee jullie anderen in de samenleving een mooi moment gaan bieden, Bijvoorbeeld ouderen in het verzorgingshuis, mantelzorgers of mensen die het wat minder hebben in de maatschappij.
De vorm van het optreden is aan jullie zelf. Een flashmob op straat, een voorstelling in een prachtige kerkzaal, of het theater in?

Na afloop heb je veel mensen een groot plezier gedaan, heb je veel geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en vele inzichten opgedaan. En mocht je besluiten om een dansopleiding te gaan volgen? Dan heb je in elk geval alvast een prima start!

Wil jij je inschrijven voor deze Summer Class MDT? Stuur dan een email naar aanmelden@helping-heroes.nl