Ben jij meer van het stoere werk? Droom je over een carrière bij Defensie, Politie, Marechaussee, Brandweer of een ander geüniformeerd beroep?
Kijk dan eens bij ons unieke MDT programma Veiligheid & Geüniformeerden.

Wat ga je doen? Je gaat op bezoek bij al die organisaties waar jij misschien in de toekomst wilt werken.  Je komt op plekken waar je normaal niet komt. Bijvoorbeeld op een echte militaire kazerne, een oefenterrein, politiebureau en brandweer kazerne. En daar ga je meehelpen. Maar ook meemaken dat stoer werk heel vaak juist ook mensen werk is. Bijzondere dingen doen op bijzondere plekken.
Op zich is dat al supertof natuurlijk, want normaliter kun je daar helemaal niet binnenkomen als burger.

Altijd al eens een Fennek willen rijden?  Een ambulance, ME-Busje, of brandweer wagen van binnen zien? En van de beroeps horen hoe het werk is, wat er zo bijzonder is aan kameraadschap in het werk.

En natuurlijk ga je ook zelf stoere dingen doen, vuur maken, maar ook verkenningsmissies uitvoeren, terrein onderzoek, zoeken met een drone, besturen van een onderwater vaartuig en nog heel veel meer. Per groep wordt een programma op maat gemaakt.

En omdat we ook de samenleving helpen tijdens dit project hebben we voor jullie een bijzondere missie. Je gaat helpen bij het Veteranen Search Team.
Dit team van c.a. 1700 vrijwilligers helpen bij het zoeken naar vermiste personen.
Bij terugkomst, moeten alle materialen uit elkaar gehaald worden, schoongemaakt en weer in elkaar gezet. Niet alleen de drones en de mobiele commando post, maar ook alle terreinkleding en gebruiksartikelen.

Kortom, veel te doen en we doen het met elkaar.
Tijdens het MDT krijg je de training Levensreddend handelen die we afsluiten met een officieel certificaat. Daarmee ben jij in staat om ook na je MDT mensen de helpende hand te bieden.

Een ding is zeker, deze MDT vergeet je je hele leven niet meer!

Kijk hier voor meer informatie over het Veteranen Search Team.

Aanmelden voor dit MDT traject kan via ons aanmeldformulier:

 

MDT stage vergoeding vrijwilligers vergoeding 100 euro verdienen