Wat is MDT?
MDT is de afkorting van Maatschappelijke DienstTijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek je jouw talenten én doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Je ontmoet nieuwe mensen en maakt onze samenleving sterker. Tijdens MDT leer je veel over jezelf, over wat je kunt en leuk vindt. Dit leer je door jezelf vrijwillig in te zetten voor de samenleving.  Door ontmoetingen met goede doelen, organisaties, hun vrijwilligers en nieuwe mensen biedt MDT een waardevolle ervaring voor jongeren.

MDT is voor alle jongeren in Nederland tussen de 12 en 30 jaar. Schoolgaand of niet, Mavo, Havo, VWO, MBO of HBO. Voor iedereen is er dus plek.

MDT voor jongeren met ME/CVS
Maar wat nou als je chronisch ziek bent en geen regulier onderwijs kunt volgen, omdat je door je ziekte vaak aan huis gebonden bent en er niet veel mogelijkheden zijn om er op uit te gaan? Bijvoorbeeld de jongeren die een (ernstige) vorm van ME/CVS hebben?

Virtual MDT & The Social Challenge
Voor hen en met hen ontwikkelen we het proefproject Virtueel MDT en MDT op maat, de Social Challenge. Twee super leuke projecten waarin je jouw talenten ontwikkelt én iets goeds doet voor een ander. Vanuit huis en online, of op locaties bij de projecten zelf, op tijden die jou uitkomen.

Deze projecten zijn maatwerk, elke deelnemer is uniek, met zijn eigen kennis, voorkeuren, mogelijkheden en helaas soms ook onmogelijkheden. Maar die gaan we veranderen in kansen door samen te kijken wat het best bij jou past.
Lees meer over The Social Challenge

Interesse?
Meld je aan voor een intake met Desiree onze coach voor Social Challenge en Virtual MDT.
Heb je een vraag? Bel of Whatsapp dan even met haar op: 06-2021 2527

> > KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN: < <