Maak een succesvolle Podcast!

Leer professioneel podcasts maken met Helping-Heroes | MDT

Ben jij tussen de 12 en 30 jaar en heb je een stem die gehoord mag worden? Heb je een interessant verhaal te vertellen? Of ben je juist nieuwsgierig naar het verhaal van anderen?

Vind je het ook leuk om mensen te interviewen? Misschien heb je wel radio-ambities? Hoe dan ook: online storytelling geeft jouw verhaal het publiek dat je verdient.

Met de huidige opname technieken en online platforms ligt er een wereld voor je open. Het maken van een podcast is een geweldige manier om jouw verhaal over het voetlicht te krijgen. Maar waar moet je beginnen?

Schrijf je nu gratis in voor The Podcast Project van Helping Heroes | MDT

 

The Podcast Project is een twaalfdelige online cursus van Helping-Heroes, waarin je de basistechnieken leert om jouw verhaal online uit te brengen. En voor je het weet, zitten straks talloze luisteraars aan jouw lippen gekluisterd!

In The Podcast Project komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat heb je nodig om een podcast te maken (en wat niet)?
  • Hoe maak je een interessant concept/format?
  • Hoe publiceer je je podcast en bereik je meer luisteraars (Marketing)?
  • Opname- en montagetechnieken (Cakewalk).
  • Online Storytelling
  • Muziek en sound effects.
  • Stem- en Voice-over training.
  • … en nog veel meer

De cursus start medio maart 2023 en duurt 12 weken. Iedere week krijg je 1 á 1,5 uur online groepsles op een vaste avond in de week.
Je kunt vanaf het begin -zelfstandig en/of samen met je medestudenten- met leuke praktijkoefeningen aan de slag.

Online, praktisch en persoonlijk.

Deze manier van werken maakt The Podcast Project ook zeer geschikt voor jongeren met een chronische ziekte, of die om welke reden dan ook minder mobiel zijn, of aan huis gekluisterd zijn.
De opdrachten zijn in principe makkelijk te maken en in te leveren, door handig gebruik te maken van de verschillende online communicatieplatforms als Zoom en Discord.

Op jouw opdrachten krijg je persoonlijke feedback van de podcastcoach.

The Podcast Project is een MDT project van Helping Heroes. Waarmee je je eigen talenten kunt ontwikkelen, samenwerkt met je medestudenten, en uiteindelijk een positieve bijdrage levert aan de samenleving. En niet onbelangrijk: de cursus wordt voor je betaald en kost je niets. Sterker nog: elke deelnemer ontvangt een cadeau.

Bij aanvang van het project krijg jij jouw eigen professionele Podcast microfoon zodat je al tijdens de workshops meteen aan de slag kunt!

The Podcast Project is zó ingericht, dat je lessen goed kunt volgen. Geen stress, geen ellenlange monologen. De opdrachten zijn gemakkelijk thuis te doen. 

Startbijeenkomst (online) (datum volgt) van 19.30 – 20.30
Online Groepslessen elke ma of woensdag avond van 19.30 – 20.30.

Ontwikkel je talent, ontmoet je medestudent!

Naast de groepslessen krijg je ook individuele  feedback van je docent. Zo ontmoet je andere studenten én leer je jouw talent ontwikkelen.
Daarnaast gaan we ook iets moois voor een ander doen. Je gaat in deze cursus onder meer werken aan jouw eigen verhaal.  En hoe je daarmee iets kunt betekenen voor een ander. 

Heb jij ME/CVS of een andere fysieke of psychische aandoening of oorzaak, waardoor je minder makkelijk met reguliere trajecten mee kunt doen? 

Dan is The Podcast Project echt iets voor jou! 

Samen met andere studenten, maar op jouw eigen tempo. Online en met veel persoonlijke ondersteuning.

En het beste is…… The Podcast Project is een MDT project (Maatschappelijke Dienst Tijd) van Helping Heroes, waardoor deelname voor jou (jongeren tussen de 12 en 30) helemaal gratis is!

Waar wacht je nog op, meld je snel aan!

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan, dan nemen wij contact met je op om jouw deelname te bespreken. Deelname kost je niets en je krijgt bij het project een gratis podcast microfoon (t.w.v. €149,-) cadeau!.
Deelname is alleen mogelijk voor  jongeren van 12-30 jaar die in Nederland wonen.

Ja, ik meld mij GRATIS aan voor het MDT programma The Podcast Project: