Zomerkamp AFC Quick – Procamp Voetbalkampen –

Adres, aftrap & einde

  • AFC Quick 1890: Sportpark Dorrestein, Dorresteinsesteeg 6, 3817 GC Amersfoort
  • Aftrap (maandag 10 juli): 09.00 – 09.45 uur
  • Aftrap (overige dagen): 10.00 uur
  • Einde dag: 16.00 uur
  • Laatste trainingsdag: vrijdag 15 juli
  • zaterdag 16 juli: organisatie groots eindfeest en barbecue. Die dag (en avond)  zijn we dus ook nog bezig met zijn allen!

Voor wie

  • Jongens & meisjes
  • Leeftijd: Jongeren uit O14 t/m O17

c

Het allerbeste…

…is wat je gaat meemaken. Van begin tot eind krijg je te maken met de meest uitdagende en gevarieerde oefenvormen van de afgelopen jaren. En door veel te oefenen, extra lef te tonen, je doorzettingsvermogen in te zetten en dat met de juiste positieve coaching ga je het ‘voetbalspelletje’ nog beter beheersen.

Als een hecht team zie je jezelf groeien en meer zelfvertrouwen krijgen. Zo worden de trainingen ontspannen, leerzaam maar bovenal superleuk met elkaar.


…Het geheim van een goede voetballer zit hem in de training en zijn trainers…


Trainingsthema 2023
Elke ochtend gaan we aan de slag met je techniek. Zo beginnen we met coördinatievormen (o.a. speedladder, hordes, stokken) en je balvaardigheid. Vervolgens ga je aan de slag met een aantal schijnbewegingen en sluiten we de ochtend af met FUN-games, waarbij we onbewust je wendbaarheid, lenigheid en uithoudingsvermogen trainen.

In de middagsessies staat het onderdeel inzicht centraal in kleine en grote partijvormen. We helpen je met het maken van de juiste keuzes bij het vrijlopen, dribbelen, passen en/of schieten. En dit alles onder weerstand. Dit maakt je gegarandeerd een completere speler. Als toetje hebben we natuurlijk ook nog het spectaculaire toernooi


Trainers maken het verschil
De ProCamp trainers en begeleiders komen uit heel Nederland. Ervaring met jeugd en diploma’s zijn daarbij uiteraard van grootste belang. Maar wat voor ons doorslaggevend is, is hoe ze hun eigen passiebeleving en plezier overdragen. Voor aanvang van de kampen krijgen alle trainers een pittige interne opleiding. Samen met de strenge selectieprocedures kunnen we werken met toptrainers die droomweken voor voetballers waarmaken3

We gaan natuurlijk niet alleen voetballen. Binnen het MDT kamp doen we ook gave dingen voor anderen.  Want daarmee ontwikkel je niet alleen jouw talent maar ‘verdien’ je ook jouw gratis voetbalkamp! 

Bijvoorbeeld: 
Klussen voor Quick
Samen knappen we de kleedkamers op, Doelpalen schilderen, het bos opruimen, Schilderen

Walking football

Wist je dat voetbal ook een uitstekende manier is voor ouderen om in beweging te blijven? Natuurlijk geen dikke sprint naar de doelpalen, maar wel walking footbal. En het leuke is, jij kunt het ze gaan leren. Plezier gegarandeerd.  

Train de Fjes
Er is altijd ruimte voor spelers die het leuk vinden om de jongsten te begeleiden en beter te leren voetballer. Ben jij die trainer in de dop?
Voor je MDT ga je later in het seizoen, minimaal 2 keer een groep jongere voetballers begeleiden.  En wie weet vind je het zo leuk dat je het vaker wilt doen!

Tafeldienst
Als Tafeldienst ben jij de gastvrouw/gastheer die (niet)leden, leiders en scheidsrechters wegwijs maakt en begeleidt. Zoals er vrijwilligers nodig zijn voor het rijden, een teamleider, een scheidsrechter, een grensrechter, een bestuur en vele andere vrijwilligers voor allerlei commissies om een vereniging te kunnen laten draaien, zo is ook de Tafeldienst nodig om het geheel op een wedstrijddag in goede banen te geleiden. Wij allen zijn de vereniging, jouw inzet wordt zeer gewaardeerd.

Als dank voor jouw gratis voetbalkamp draai je minimaal 2 maal een tafeldienst verderop in het seizoen. 

Levensreddend handelen
Een online training die jou opleidt tot het officieel erkende certificaat levensreddend handelen. 
Altijd goed, binnen en buiten de sportvereniging. 
Lekker gemakkelijk, thuis achter je computer wanneer het jou uitkomt de lessen volgen. 
Tijdsbesteding c.a. 2 uur.