Ontwikkel je schrijftalent!

Leer professioneel creatief schrijven met Helping-Heroes | MDT

Ben jij tussen de 15 en 30 jaar en heb je een verhaal te vertellen? Droom je ervan om jouw verhaal aan de wereld te laten lezen of horen? Meld je dan aan voor

 The Writers Project

Een dertiendelige online cursus Creatief Schrijven, speciaal bedoeld voor schrijvers, dichters, storytellers, songwriters, bloggers of podcasters in de dop! 

Samen met jouw docent/coach leer je de beginselen van creatief schrijven. In de dertien groepslessen behandelen we onder meer 

 • Creatief en doelgericht schrijven, 
 • Verhaalopbouw en -structuur
 • Het creëren van een idee
 • Communicatief woordgebruik
 • De essentie van een grap
 • Taaltechniek
 • En nog veel meer

Over de Coach: Rom Helweg, is al meer dan dertig jaar professioneel tekstkunstenaar.

Rom is van oorsprong jazzvocalist, en is hij verantwoordelijk voor talloze liedjes en bewerkingen van bestaande nummers. Daarnaast maakte hij carrière als journalist en tekstschrijver voor reclame en communicatie, oftewel copywriter. Hij kan je dan ook als geen ander helpen bij het ontwikkelen van jouw taaltalent. 

Tijdens dit project laat Rom je kennis maken met de kracht van taal. Zo kun je de basis leggen voor je eigen blogs, een eigen podcast of gewoon, het schrijven van jouw eigen verhaal.

Bovendien heb je ook nog de inspiratie van -en samenwerking met- je medecursisten.

The Writers Project is zó ingericht, dat je lessen goed kunt volgen. Geen stress, geen ellenlange monologen. De opdrachten zijn gemakkelijk thuis te doen. 

Startbijeenkomst (online) 3 Oktober van 19.30 – 20.30
Online Groepslessen elke ma of woensdag avond van 19.30 – 20.30.

Ontwikkel je talent, ontmoet je medestudent!

Naast de groepslessen krijg je ook individuele online feedback van je docent. Zo ontmoet je andere studenten én leer je jouw talent ontwikkelen.
Daarnaast gaan we ook iets moois voor een ander doen. Je gaat in deze cursus onder meer werken aan jouw eigen verhaal. Jij mag bepalen in welke vorm je dat giet. Een column, een blog, een gedicht of misschien een songtekst.

Deze verhalen worden gebundeld en uitgegeven. De opbrengst is bestemd  voor de ME/CVS Stichting Nederland. Dat is de organisatie die zich inzet voor jongeren met chronisch vermoeidheidssyndroom.

Heb jij ME/CVS of een andere fysieke of psychische aandoening of oorzaak, waardoor je minder makkelijk met reguliere trajecten mee kunt doen? 

Dan is The Writers Project echt iets voor jou! 

Samen met andere studenten, maar op jouw eigen tempo. Online en met veel persoonlijke ondersteuning.

En het beste is…… The Writers Project is een MDT project (Maatschappelijke Dienst Tijd) van Helping Heroes, waardoor deelname voor jou (jongeren tussen de 15 en 30) helemaal gratis is!

Waar wacht je nog op, meld je snel aan!

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan, dan nemen wij contact met je op om jouw deelname te bespreken. Deelname kost je niets en je krijgt bij het project een gratis digital notepad set (t.w.v. €149,-) cadeau!.
Deelname is alleen mogelijk voor  jongeren van 15-27 jaar.

Ja, ik meld mij GRATIS aan voor het MDT programma The Writers Project:  LAMY Safari All Black NEOLAB Digital Writing Smart Set

  ONTVANG GRATIS DIGITAL NOTEPAD SET t.w.v. €149,- bij deelname.

  De nieuwe LAMY safari all black Neolab set overbrugt de kloof tussen het gewone notitieboek en de onbegrensde wereld van digitaal schrijven. Een digitale pen met een echt papieren opschrijfblok zorgt ervoor dat al jouw teksten, tekeningen en aantekeningen snel digitaal worden opgeslagen.