Ik heb The Podcast Project ervaren al seen warm bad met aandacht voor individuele begeleiding. Het is bijzonder om als ‘anders-valide’ persoon in een leer omgeving te zijn die flexibel en begripvol is, waar de student leidend is en niet het curriculum. Het praten over onze lichamelijk uniekheid en ons hier over leren uitspreken was al een hele leerschool. Ik vond het interessant om te zien hoe iedereen het anders aanpakte, dit bracht mij tot nieuwe inzichten.

Ik zou The Podcast Project zeker aanraden aan anderen, enkelen en alleen door de liefdevolle begeleiding en het wederzijdse begrip. Het was heel helend voor mij persoonlijk omdat ik dit meestal heel anders heb ervaren bij onderwijsinstellingen. Ik kon vaak niet aan aanwezig zijn door mijn unieke energiehuishouding en hier was erg vele begrip en steun voor. Doordat ik de bijeenkomsten kon terugkijken liep ik niet achter. Verder was het onderwijsprogramma ook goed en stonden ze open voor feedback om het in de toekomst nog beter te maken. Jullie hebben me tot lachen en tranen gebracht en mij tools gegeven die ik kan toepassen om met mijn verhaal naar buiten te treden. Daarvoor ben ik heel dankbaar!